Δήμος Αιγάλεω
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία Νέα

Ανοικτή Πρόσκληση

Αιγάλεω 09/11/2011

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής και με σκοπό να ενισχύσει την λειτουργία των Δημοτικών του Ιατρείων, Προσκαλεί τους γιατρούς της πόλης μας, κάθε ειδικότητας, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τον σκοπό αυτό .

Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς σε σχετική του δήλωση υπογραμμίζει :...

 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
O Δήμος χορηγεί τρόφιμα για τις εορτές των Χριστουγέννων

Αιγάλεω 08/11/2011

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, θέλοντας να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες του, χορηγεί τρόφιμα για τις εορτές των Χριστουγέννων 2011.

Οι εγγραφές θα γίνουν από 8/11/2011 έως 25/11/2011 στην Κοινωνική Υπηρεσία, Μ. Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7 (1ος όροφος). Τηλέφωνα επικοινωνίας 2105902082-2105315507.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
«Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι – Ένας αιώνας και κάτι λιμά…»

Αιγάλεω 08/11/2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Π.Κ. «Γ. ΡΙΤΣΟΣ» εκδήλωση του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη συνεργασία του Συλλόγου Μικρασιατών της πόλης μας με περιεχόμενο την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κούρη «Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι – Ένας αιώνας και κάτι λιμά…».


 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 4ο Λύκειο

Αιγάλεω 04/11/2011

Κατόπιν των συντονισμένων ενεργειών και των επίμονων παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής Καρδαρά προς την Διοίκηση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, ξεκίνησαν τα έργα ανέγερσης του 4ου Λυκείου της πόλης μας.

Το εν λόγω έργο είχε σταματήσει για μακρύ χρονικό διάστημα λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης του.

Η επανεκκίνηση των εργασιών πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την σύντομη ολοκλήρωση του έργου και παράδοσή του στην σχολική κοινότητα.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Eπίσκεψη του Δημάρχου στον σταθμό Μετρό « Αγία Μαρίνα »

Αιγάλεω 31/10/2011

Επίσκεψη στον νέο σταθμό Μετρο «Αγία Μαρίνα» πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς.Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ξεναγήθηκε από αρμοδίους τεχνικούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου.

Ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αιγάλεω θα αποτελέσει ένα συγκοινωνιακό κόμβο και για τους τρεις Δήμους της Δυτικής Αθήνας, Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα, εξυπηρετώντας 30 χιλ. επιβάτες ημερησίως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων.Τον επόμενο χρόνο ο σταθμός θα δοθεί στην χρήση του επιβατικού κοινού.

Δείτε σχετικό video στο Web TV.

 

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σε χρόνο ρεκόρ η αποκομιδή των απορριμμάτων – Δημότες συνέδραμαν την υπηρεσία καθαριότητας.

Αιγάλεω 31/10/2011

Με ταχύτατους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, μετά την παύση των απεργιακών κινητοποιήσεων και με δεδομένο ότι είχαν συσσωρευθεί τόνοι σκουπιδιών σε διάφορα σημεία της πόλης.


 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο

Αιγάλεω 31/10/2011

Το Δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης την Τρίτη 25 Οκτωβρίου το πρωϊ.

Οι λιλιπούτειοι συμπολίτες μας αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου, στην συνέχεια έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Καρδαρά στον οποίο υπέβαλλαν διάφορες ερωτήσεις σχετικές με την λειτουργία του Δήμου και τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Παρουσίαση βιβλίου «Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνη – Ένας αιώνας και κάτι λιμά…»

Αιγάλεω 31/10/2011

Το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού & Αθλητισμού Αιγάλεω & ο Σύλλογος Μικρασιατών μας προσκαλούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στις 7 μ.μ. στο Π.Κ. « Γ. ΡΙΤΣΟΣ » στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κούρη « Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνη - Ένας αιώνας και κάτι λιμά…»

Ομιλητές : Βασίλης Κούρης : Συγγραφέας    /  Αθηνά Δασκαλάκη : Kοινωνιολόγος

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Α Γιάννης Κουτούλιας και η Ντίνα Μπογράκου, μέλος του Δ.Σ. των Μικρασιατών θα μας ταξιδέψουν με οπτιακουστικά ντοκουμέντα στην Σμύρνη την εποχή του ξεριζωμού.

Αφήγηση : Μυρσίνη Σακκά
Συμμετέχουν τα χορευτικά του Συλλόγου Μικρασιατών και του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άνω Λιούμη».

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Αιγάλεω 31/10/2011

Την Πέμπτη 3/11/2011 και ώρα 9.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου « ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΕΠΑΣ » θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα στην ημερήσια διάταξη : .....

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Nέος χώρος πρασίνου στο πρώην εργοτάξιο της Αττικό Μετρό

Αιγάλεω 24/10/2011

Ύστερα από τις συνεχείς και συντονισμένες πιέσεις της Δημοτικής Αρχής Καρδαρά προς την Αττικό Μετρό, ο χώρος που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το εργοτάξιο της εν λόγω εταιρείας, μπροστά στην Ιερά Οδό, καταλαμβάνοντας έναν σημαντικό χώρο από το Άλσος, σταδιακά μετατρέπεται σε ένα όμορφο, πράσινο τοπίο άμεσα συνδεδεμένο με το υπόλοιπο Άλσος, δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να το απολαύσουν, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται και η πρόσοψη του χώρου προς την Ιερά Οδό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 79 από 92Πρώτη   Προηγούμενη   74  75  76  77  78  [79]  80  81  82  83  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and