Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Ετήσιος απολογισμός 2017

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 11:00, στην ειδική δημόσια συνεδρίαση για τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγάλεω. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου).


Ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε η Διημερίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (19-20 Οκτωβρίου 2017) με τίτλο «Επενδύοντας στους νέους: Κάνοντας τη διαφορά στην υποστήριξη της απασχόλησης των νέων μέσω της εγγύησης για τη νεολαία».

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στη στρατηγική που ακολουθείται στο Αιγάλεω για την προώθηση της νεανικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Τόνισε την ανάγκη ενός εθνικού και περιφερειακού συντονισμού και σχεδιασμού με την παρακολούθηση των 39 δεικτών αξιολόγησης της ανάπτυξης και της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο (σήμερα παρακολουθούνται μόνο 14, σε επίπεδο χωρικής ενότητας), ούτως ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η διάγνωση των αναγκών σε ειδικότητες και καταρτίσεις (μια που οι θέσεις εργασίας δημιουργούνται και καταργούνται σε τοπικό επίπεδο).


Παράλληλα παρουσίασε τη δράση του Δήμου Αιγάλεω στο πρόγραμμα και το σχεδιασμό του για το μέλλον, που αποτυπώνεται στο επιχειρησιακό του σχέδιο και την πρόταση για την ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 2017

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο Γύρος Αιγάλεω 2017 που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος της 29/9/1944.

Από νωρίς το πρωί το Άλσος γέμισε με παιδιά, γονείς και αθλητές. Στην μικρή διαδρομή 1.200m πήραν μέρος περίπου 500 μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους και στη μεγάλη διαδρομή 7.200m οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 400.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ασπασία Αρετάκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννα Χριστόγλου, Κώστας Φίλης, Νίκος Νικητάκης, Στέλιος Βασιλειάδης. Οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων: Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, Αιγάλεω Νέα Εποχή ο κ. Λάμπρος Σκλαβούνος και εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης Ώρα Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Αγαπίου, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ζωή Βλάχου, Μάκης Ζάχαρης, Γιάννης Καπνουλάς, Μαλάμω Μαστραγγελή, Δημήτρης Μπέσης, Γιάννης Περράκης και Αναστάσιος Σαράντου.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, την Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα, τα συστήματα προσκόπων, την ΕΠΟΜΕΑ, τους 100 και πλέον Εθελοντές, τους αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας που συμμετείχαν ενεργά με μικρούς και μεγάλους αθλητές και όσους συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του Γύρου Αιγάλεω 2017.

  

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «YOUTH GUARANTEE»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα «Εγγύηση για την νεολαία: Τρία βήματα για την εξεύρεση εργασίας», με σκοπό την ενεργοποίησή των νέων και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική εκπαίδευση ή κατάρτιση, ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητές τους.

Η δράση διοργανώθηκε από το Δήμο Αιγάλεω σε συνεργασία με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αποτελούταν από τις επιμέρους δράσεις: 1. ενημέρωση της ηλικιακής ομάδας 15-24 για τις υπάρχουσες δράσεις και κατευθύνσεις, όπου έγιναν διαλέξεις, από το στελεχιακό δυναμικό του ΚΠΑ Αιγάλεω (ΟΑΕΔ), σε λύκεια της πόλης, 2. διενέργεια μελέτης με ερωτηματολόγια για την ηλικιακή ομάδα 15-24, που διενέργησε το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ-Αθήνας για λογαριασμό του Δήμου Αιγάλεω, 3. Θεματικό Εργαστήρι Συμβουλευτικής και Ευαισθητοποίησης στις 30 Σεπτεμβρίου στο Πν. Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος", όπου δόθηκε η ευκαιρία σύνταξης βιογραφικών από εξειδικευμένα στελέχη του ΟΑΕΔ 4. δημιουργία γραφείου ενημέρωσης (infodesk), που λειτουργεί στο χώρο της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας (Ελλησπόντου 7 & Μ. Μπότσαρη 1ος όροφος) και 5. Ανοιχτή δράση στις 7 Οκτωβρίου 2017 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου με συμμετοχή εργοδοτών και φορέων.

  

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου


29/10/1944: «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ»

Σαν σήμερα πριν από 73 χρόνια, τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και οι γερμανοντυμένοι συνεργάτες τους εισβάλλουν και  καίνε τη συνοικία του Άη Γιώργη.

Ο Δήμος Αιγάλεω τιμώντας τους νεκρούς του, διοργανώνει:

Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Θρησκευτικό μνημόσυνο Τιμής & Μνήμης
στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, 

Στο πλαίσιο του «Μήνα αντιφασιστικής μνήμης και συνείδησης» 
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Ο λιμός της Αθήνας»
και παρουσίαση του βιβλίου «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» του Στ. Κούλογλου, στις 20:00
στο «Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά»

Κυριακή 15 Οκτωβρίου
«Γύρος του Αιγάλεω», με εκκίνηση μικρής διαδρομής 9:00* και μεγάλης 9:30* στο Άλσος Αιγάλεω
και συζήτηση με θέμα «Το πρόσωπο του φασισμού και η αντίσταση», στις 11:15 στο Π. Κ. «Γιάννης Ρίτσος»

*μεταφέρθηκαν 30' αργότερα

  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του σε εκπαιδευτικό προσωπικό αναζητά εθελοντή καθηγητή/τρια με ανάλογη εμπειρία για να διδάξει το μάθημα της έκθεσης στη Γ' Λυκείου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

• Τμήμα Παιδείας Δήμου Αιγάλεω: 213 2044848, 923
• Ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00


ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


4/10 ΟΜΙΛΙΑ: «Μακροζωία και Γήρανση»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας,
θα πραγματοποιήσει εκδήλωση
την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 10.00 π.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο «Γιαννης Ρίτσος»,
με ομιλητή τον Καθηγητή των ΤΕΙ Αθήνας,
Καρδιολόγο-Υγιεινολόγο κ. Δημήτρη Χανιώτη,
με θέμα «Μακροζωία και Γήρανση».


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ


Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αιγάλεω για την ενίσχυση της τράπεζας Αίματος

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πρόληψη και προαγωγή υγείας, οργανώνει την 2η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2013, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από τις 15.00μ.μ έως τις 20.00μ.μ και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου) με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας Αίματος της πόλης μας.

Ευελπιστώντας στην θετική ανταπόκρισή σας περιμένουμε να δηλώσετε ενεργά παρόν στην πρόσκληση αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σύσκεψη για τις υποδομές στην περιοχή του Ελαιώνα

Άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Υποδομών κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο αίτημα του Δημάρχου Αιγάλεω κ.Χρήστου Καρδαρά για τις υποδομές στην περιοχή του Ελαιώνα. Σύσκεψη για τις υποδομές στην περιοχή του Ελαιώνα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, στελέχη του Υπουργείου, του Δήμου Αιγάλεω, της Περιφέρειας Αττικής, της ΕΥΔΑΠ, του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, του ΟΑΣΑ, του Δήμου Αθηναίων, των αρμόδιων ΕΠΚΑ Αρχαιοτήτων.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ως ανταπόκριση του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη σε επιστολή του Δημάρχου κ. Καρδαρά, με την οποία ζητούσε την επιτάχυνση των έργων υποδομών στην περιοχή του Ελαιώνα.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα τα αναγκαία έργα της ΕΥΔΑΠ για το δίκτυο της στον Ελαιώνα και επίσης να συντονιστεί η υλοποίηση των εργασιών από άλλους κοινωφελείς οργανισμούς στην ίδια περιοχή.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας. Με την ταχεία και συντονισμένη εκτέλεση των εργασιών υποδομής και δικτύων στην περιοχή του Ελαιώνα, θα μπορέσει ο Δήμος μας να προχωρήσει στην υλοποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού, σε διανοίξεις και κατασκευές δρόμων, με τελικό στόχο την ανάπλαση της περιοχής.»

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους Πολίτες Τρίτων Χωρών ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 οι Δ/νσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής θα λειτουργούν ως καταστήματα μίας στάσης για την παραλαβή αιτήσεων για τη χορήγηση και την ανανέωση των αδειών διαμονής και την επίδοση εγγράφων. Το Γραφείο Αλλοδαπών του Δήμου θα λειτουργήσει μέχρι 26/09/2013.

Mετά την 30/09/2013 εκκρεμείς αιτήσεις εξετάζονται από την Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών Β', που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη & Σαλαμινίας 2, τηλ. 210-3403300.
Αιτήσεις Αρχικής Χορήγησης και Ανανέωσης υποβάλλονται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών Β', που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη & Σαλαμινίας 2, τηλ. 210-3403300.Οι υπηρεσίες μιας στάσης θα υποδέχονται κοινό και δικηγόρους από Δευτέρα έως Πέμπτη, και ώρες από 9.00 π.μ. έως 14.00 π.μ.
Για την αποφυγή συνωστισμού στις υπηρεσίες μίας στάσης, σας πληροφορούμε ότι από 30 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι πολίτες τρίτων χωρών που λήγουν οι άδειες διαμονής τους το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγάλεω

Ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο η Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Future Library στην οποία συμμετείχε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγάλεω.
Από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβρη στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης Αιγάλεω αφηγήσεις, ήχοι, χρώματα συνδυάστηκαν με στόχο ένα αξέχαστο θερινό βίωμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης εντός των τειχών.
Περισσότερα από 500 παιδιά παρακολούθησαν τις 28 δράσεις που διοργανώθηκαν στο χώρο της βιβλιοθήκης, το Άλσος Αιγάλεω, το Μουσείο Μικρασιατών, το σταθμό μετρό Αιγάλεω και το Μουσείο Ακρόπολης. Το κεντρικό θέμα της εκστρατείας ήταν το χρώμα και τα παιδιά διάβασαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν, δημιούργησαν και ήρθαν σε επαφή με το βιβλίο.
Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή 12 εθελοντών που με το χρόνο και την ενέργεια που διέθεσαν προσέφεραν χαρά στα μικρά παιδιά και τα έφεραν πιο κοντά στο βιβλίο και την ανάγνωση.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Θετική Αξιολόγηση για τα έργα Διαμορφώσεις Πράσινων Δωμάτων σε 4 ΒΝΣ

Θετική Αξιολόγηση έλαβαν τα έργα «Διαμορφώσεις Πράσινων Δωμάτων» τεσσάρων Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών που είχαν υποβληθεί από το Δήμο Αιγάλεω στο ΕΠΠΕΡΑΑ και προκρίνονται για χρηματοδότηση. Εκκρεμεί η έκδοση της Απόφασης Ένταξης προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή τους.
Τα τέσσερα έργα αναφέρονται στους 8ο, 9ο, 10ο & 11ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και προβλέπουν την κάλυψη δωμάτων με φυτά περιλαμβάνοντας και την κατάλληλη υποδομή και σύστημα άρδευσης, σύμφωνα με οδηγίες που απορρέουν από ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ο συνολικός εγκεκριμένος προϋπολογισμός για τα έργα αυτά ανέρχεται στο ποσό των 532.415,88 ευρώ.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Επιστολή του Χρ.Καρδαρά στον Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη

Να κατασκευαστεί δίκτυο ακαθάρτων υδάτων στον Ελαιώνα για να προχωρήσει ο Δήμος Αιγάλεω στην ανάπλαση της περιοχής.
Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρ.Καρδαράς σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή του παλαιού Ελαιώνα της Αττικής, σημαντικό τμήμα της οποίας ανήκει στο Δήμο Αιγάλεω.
Στην επιστολή υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα έχουν συσσωρευτεί δραστηριότητες υπερτοπικού χαρακτήρα καθώς έχουν χωροθετηθεί, εκτός των άλλων, ο Σταθμός Μετρό “Ελαιώνα”, ο Σταθμός Μεταβίβασης Μετρό, η επισκευαστική Βάση, ο κεντρικός Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων. Παρά ταύτα η περιοχή δεν εξυπηρετείται από δίκτυο ακαθάρτων υδάτων με αποτέλεσμα να παραμένει αναξιοποίητη και να εμφανίζει εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Δήλωση Συμμετοχής στο προγραμμα απασχόλησης "Οικοστηρίζω"

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Απασχόλησης στους τομείς φροντίδας κατοικιών, εξωτερικών χώρων και χειροτεχνίας-οικοτεχνίας» που υλοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω, προσκαλεί ανέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες, να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» με αντικείμενο την «Παραγωγή Μεσογειακών Παραδοσιακών Προϊόντων» .

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Η τοποθέτηση του Δημάρχου Αιγάλεω κ.Χρήστου Καρδαρά σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρήστος Καρδαράς στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2013 καταδίκασε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μίλησε για τις γενεσιουργές αιτίες του φαινομένου της Χρυσής Αυγής και τις λύσεις που προτείνει με γνώμονα πάντα την προάσπιση της Δημοκρατίας , των ανθρωπιστικών αξιών και των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. («ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ»)

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πρόσκληση ΟΑΕΔ για Πρόσληψη Ανέργων σε θέσεις ΥΕ Γεν. Καθηκόντων

Στις 24-9-2013 εκδόθηκε η πρώτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα. Η Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία 10.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.
Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 26-9-2013 και λήγει στις 11-10-2013 και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 52 από 87Πρώτη   Προηγούμενη   47  48  49  50  51  [52]  53  54  55  56  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα

Δεν υπάρχουν Νέα
Σελίδα 52 από 22Πρώτη   Προηγούμενη   13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Eπόμενη   Τελευταία   

Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια «ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Στις 15/10/2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 – 12.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, θα διενεργηθεί Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο τελικής επιλογής τον προμηθευτή με την χαμηλότερη προσφορά, για την προμήθεια «ΧΡΩΜΑΤΩΝ», Υπομελέτη 7(8)/2010 προϋπολογισμού 22.235,33 ΕΥΡΩ (με το Φ.Π.Α. 23%).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια «ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ»

Στις 15/10/2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 – 11.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα , ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, θα διενεργηθεί Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο τελικής επιλογής τον προμηθευτή με την χαμηλότερη προσφορά, για την προμήθεια «ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ», Υπομελέτη 6(6)/2010 προϋπολογισμού 24.993,60 ΕΥΡΩ (με το Φ.Π.Α.23%).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια «ΠΛΑΚΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ»

Στις 15/10/2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 – 10.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, θα διενεργηθεί Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο τελικής επιλογής τον προμηθευτή με την χαμηλότερη προσφορά, για την προμήθεια «ΠΛΑΚΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ», Υπομελέτη 6(3)/2010 προϋπολογισμού 38.671,20 ΕΥΡΩ (με το Φ.Π.Α.23%).

Διαβάστε Περισσότερα...  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση εκμετάλλευσης του «ΠΑΤΙΝΑΖ» εντός του Αλσους

Την 28η Σεπτεμβρίου έτους 2010, ημέρα  Τρίτη και ώρα 10:00 - 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα, ενώπιον της Δημαρχιακής Επιτροπής, για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του Δημοτικού χώρου «ΠΑΤΙΝΑΖ» εντός του Άλσους (Μπαρουτάδικο) του Δήμου Αιγάλεω συνολικού εμβαδού 746,435 τ.μ. και για το χρονικό διάστημα των έξι ετών από της υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Σελίδα 52 από 55Πρώτη   Προηγούμενη   46  47  48  49  50  51  [52]  53  54  55  Eπόμενη   Τελευταία   

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and